• 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağaası SEYFETTİN SELİM - 09/06/2010
  • 648. tarihi kırkpınar yağlı güreşleri ağası Sayın Seyfettin SELİM ve Kırkpınar baş cazgırı Şükrü KAYABAŞ 2010 Veliköy kar güreşlerine katılacağını açıklamıştır.

SEYFETTİN SELİM KİMDİR?

Selim İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurucusu ve Müdürü, Seyfettin SELİM 01-Ağustos-1967 yılında Sakarya’nın Kaynarca İlçesine bağlı Yeşil ova köyünde bir çitçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Çok genç yaşlarda inşaat sektöründe işçi olarak çalışmaya başlamış ve sırasıyla ustabaşı’lık, kalfalık ve taşeronluk yaparak bu sektördeki tecrübesini ve bilgi birikimini artırmıştır.

07-Mayıs 1997 yılında ,atılımcı ve çalışkan kişiliği Seyfettin Selim'e, Selim İnşaat Gıda ve San.Tic.LTD.Şti'ni kurdurmuşmuş ve inşaat sektöründeki yerini alarak çalışmalarını hızlandırmış, kısa sürede de Türk sanayisinin kalkınmasının temel taşı olan, bir çok büyük projelere imza atmıştır.

Seyfettin Selim halen çok sayıda kuruluşun yönetim kurulu başkanlığını ,üyeliğini ve murahhas üyeliğini yapmaktadır. 1997 yılından bu güne Hadımköy sanayici ve iş adamları derneği HASİAD ‘ın üyesi olup aynı zamanda da Hadımköy spor kulübü başkanlığını yürütmektedir.

Ayrıca futbolla beraber sayısız yağlı güreş ağalığı, güreş müsabakaları sponsorluğu , kickboks müsabakaları sponsorluğu yaparak Türk sporunun gelişmesinde tartışmasız katkıları mevcuttur.

Halen, sosyal ve kültürel içerikli çalışmalara yoğun zaman ayıran, Seyfettin Selim, eğitim alanında da, doğup büyüdüğü Sakarya’nın Kaynarca İlcesine Kendi adını taşıyan 2 adet Seyfettin Selim ilköğretim Okulu'nu tamamen kendi imkanları ile yaparak kazandırmış, bununla da yetinmemiş Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksek Okulu'nu da yine kendi imkanları ile yaparak vefa borcunu ödemiş ve ülkenin eğitimine yapmış olduğu katkının hazzını yaşamıştır.

Ayrıca ticarete atılmış olduğu Hadımköy için de başkanlığını yapmış olduğu Hadımköy spor kulübü’ ne içerisinde minikler, yıldızlar ve profesyonel futbolu da kapsayacak, barındıracak Türk futbolunun ve sporunun gelişmesine yardımcı olacak bünyesinde futbolcuların ayrı ayrı kalabilecekleri 1. Sınıf otellerde bulunabilecek konfora sahip odaların ve sosyal ve kültürel amaçlı bölümlerin olduğu, Seyfettin Selim Spor Kompleksi'ni yine tamamen kendi imkanları ile Hadımköy gençliğinin hizmetine kavuşturmanın sevincini yaşamıştır.

Ve bu sene 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağalığı için yarışan Seyfettin SELİM spora olan muazzam desteğini birkez daha göstererek 400. 000 YTL ile en yüksek teklifi vererek 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası ünvanını almıştır.

Duyuru Arşivi

• VEFAT DUYURUSU
  • 2011 FUTBOL TURNUVASI
  • VEFAT DUYURUSU (ŞAHBAZ BİBER) 15.09.2010
  • VEFAT DUYURUSU (ADİL TURAN) 11.09.2010
  • MEYDANCIK BELDESINDEKI PAPART VADISI ÜZERINDE HES PROJESİ
  • Devletin 'Cengiz öğretmen' özrü
  • 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağaası SEYFETTİN SELİM
  • KÖYDE EV YAPACAKLARA DUYURULUR
  • ORHAN YAŞAR VEFAT DUYURUSU
  • VEFAT DUYURUSU (EM. ÖĞR. ALİ AKSAKAL) 12.01.2010
  • MUKİM HOCA VEFAT DUYURUSU
  • MİHRİNAZ TORUN VEFAT DUYURUSU
  • MUHARREM (AYHAN) TORUN VEFAT DUYURUSU
  • İSHAK KARTAL VEFAT DUYURUSU
  • 2008 de ARAMIZDAN AYRILANLAR
  • YSK DAN DUYURU (önemli)
  • prof. Dr. Rahim OCAK Vefat etti.
  • DOSTLUK VE DAYANIŞMA YEMEGİNE DAVET

• Ziyaret Bilgileri