2011 Kar Güreşleri

2011 VELİKÖY KAR GÜREŞLERİ

Veliköy Muhtarlığı ve Artvin Şavşat Veliköy Kültür Kalındırma ve Dayanışma Derneğimizin ortaklaşa düzenlediği 16. Kar Üstü Karakucak Güreşleri, 29 Ocak 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Güreşleri; Şavşat Kaymakamı Salih Altun, Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Osman Çeribaş, Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu, Artvin Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Artvin İl Çevre ve Orman Müdürü Etem Boz, Şavşat Emniyet Amiri Hüseyin Güleç, daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Güreşlere çok sayıda yerli ve yabancı güreşçi katıldı. Bu yıl Gürcistanda güreş müsabakaları denk geldiğinden Gürcistan grubu güreşlere katılamamıştır.

Açılış konuşmasını Veliköy Köyü Muhtarı İrfan Avcı yaptı. Daha sonra Şavşat Kaymakamı Salih Altun bir konuşma yaptı. Kaymakam Altun konuşmasında, kayak merkezinin de yapılması ile kış sporlarının Şavşat’ta gelişeceğini belirtti.

Kaymakam Altun, ata sporu kar üstü karakucak güreşlerinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Salih Altun konuşmasının ardından, seyircilerle de sohbet etti. Kar üstünde kıran kırana geçen güreşlerde dereceye giren güreşçilere ödüllerinin verilmesiyle bu güzel etkinlik sona erdi.

Yorumlar - Yorum Yaz
Dolar32.222232.3513