İDRİS NAİM ŞAHİN BERABERİNDEKİ HEYETLE İLÇEMİZDE

İçişleri eski Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN ve beraberinde Artvin Valimiz Sayın Kemal CİRİT, Erzincan Valimiz Abdurrahman AKDEMİR, Kars Valimiz Sayın Eyüp TEPE ile Artvin Milletvekilimiz Sayın İsrafil KIŞLA beraberindeki heyet İlçemize bir dizi ziyaret’te bulunmuşlardır.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Cemil SARIOĞLU tarafından İlçe girişinde karşılanan Sayın Bakan ve beraberindeki heyet Şavşat Evine geçtiler.

Yöremiz mimarisine uygun olarak inşa edilen Şavşat Evi'nde İlçemiz Kaymakamı Sayın Cemil SARIOĞLU tarafından İlçe hakkında kısa bilgi verildikten sonra yöremize özgü yemeklerden ikram edildi.Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Bakan Şavşat Evi Anı Defterini imzalayarak, Artvin’e daha önce 5 kez geldiğini ve her gelişinde daha çok gelişen ve değişen bir Artvin gördüğünü belirten Şahin, “Artvin’i her geçen gün gelişen bir şehir olarak gördüm. Artvin gerek yerel hizmetler gerekse merkezi idare, hükümet faaliyetleri ve yatırımları ile daha da çok gelişmiş bir görüntü veriyor. Şavşat’ta oteller yapıldığını gördüm. Bu da demektir ki ilçede turizm gelişiyor ve turizme yönelik alt yapı yatırımları gelişiyor. Sevindirici bir tablo ile karşılaştım.” diye konuştu.

Artvin insanının misafirperver ve çok sıcakkanlı insanlar olduğunu ifade eden Bakan Şahin, “Artvin insanının güzelliği ve misafirperverliği tartışılmaz. Hanımıyla, erkeğiyle, küçüğüyle, büyüğüyle çok daha insancıl, çok daha misafirperver ve çok daha medeni bir tavır içerisinde gördüm. Bu bakımdan Artvin insanı ile her zaman iftihar ediyoruz.”dedi. Daha sonra Sayın Bakan ve beraberindeki heyet ilçemizden ayrıldılar.

kaynak:http://www.savsat.gov.tr/?page=haber&file=detay&id=127

Dolar32.286532.4159