KAR GÜREŞLERİ

Artvin  ili  Şavşat ilçesi  Veliköy Kültür Kalkındırma ve Dayanışma Derneğimiz ile Veliköy Muhtarlığımızın  ortaklaşa hazırlamış olduğu geleneksel 15. kar üstü karakucak güreşleri 20.02.2010 tarih Cumartesi günü veliköyümüzde yapılacaktır.  Köy muhtarı İrfan AVCI ve Dernek Başkanı Halil TURAN tüm spor sevenleri ve şavşatlıları Köyümüzde yapılacak kar güreşlerine davet ediyor.

Ayrıca Küçükcekmece belediye başkanimiz sayın Aziz YENiAY tüm şavşatlıların Veliköyümüzde düzenlenen kar güreşlerine gidebilmesi için bu senede 2 adet otobus tahsis ederek derneğimize büyük jest yapmistir. Bu sebepten kendilere minnettarligimizi buradan tekrar sunuyoruz.

Belediyedeki görevlerinde başarilarinin devamını diliyor ve her zaman destekcisi olduğumuzu bildiriyoruz. Yönetim kurulu.

Otobüsler 18.02.2010 tarihinde Küçükçekmece Belediyeinin önünden kalkacaktır. Gelmek isteyenler  0 533 690 95 66  telefona isimlerini yazdırabilirler.

Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217