1. HAFTA MAÇ SONUÇLARI‏

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin Organize ettiği ve bu sene 5. si düzenlenen " Şavşat Köyler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası - 2011" başladı.

Açılış töreni çay tv den de yayınlanan turnuvamızda dernek başkanı Avukat Erol Bilir, Organizasyon Komitesi Başkanı Erol Temel, Küçükçekmece belediye başkanı Aziz Yeniay ve Prof. Dr. Ayhan Bilir konuşma yaptılar. Konuşmacılar konuşmalarında Artvinimizin, Şavşatımızın bu turnuva ile çok güzel birlik, beraberlik ve dayanışma örneği verdiğini vurguladılar.

Canlı yayında turnuvamıza katılan tüm köy takımlarının futbolcu ve yöneticileri seyircilere ve izleyicilere tek tek tanıtıldı. Daha sonra tüm futbolcular aynı anda halay çekerek dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın ana amaç olduğu turnuvamızın daha da anlamlı olmasını sağladı.

Tüm seyircilerimiz katılımı ile yapılan akordiyon ve davul zurna ile birlikte halay çekildi. Oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar.

ŞAVŞAT KÖYLER ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI (2011)
1. HAFTA13 Şubat 2011 Pazar

SEBZELİ
DUTLU

KÖPRÜLÜ

Turnuvamızın amacının dostluk, kardeşlik ve dayanışma olduğunu hatırlatır, katılan tüm köylere başarılar dileriz.

ORGANİZASYON KOMİTESİ

Dolar32.184732.3137