MUHTEŞEM GECE

ARTVİN İLİ ŞAVŞAT İLÇESİ VELİKÖY KÜLTÜR KALKINDIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ' mizin Düzenlemiş olduğu dostluk ve dayanışma yemeği veliköylü hemşerilerimiz ve komşu köy dernek yöneticilerinin katışlımlarıyla güzel ve eğlenceli bir şekilde yapıldı. Geceye  Slayt gösterisi , Özgür ve Güven in ekipleriyle beraber sundukları muhteşem davul zurna ziyafeti ve yöresel sanatcı Muhteşem sesiyle Pınar YILDIZ ın bölgemize yönelik eserleriyle eglenceye ve horona tamamen doyduk.

Ayrıca Küçükcekmece belediye başkanimiz sayın Aziz YENiAY yemegize katılıp bizleri onure etmesi ve tüm şavşatlıların Veliköyümüzde düzenlenen kar güreşlerine gidebilmesi için bu sene de 2 adet otobus tahsis ederek derneğimize büyük jest yapmistir. Bu sebepten kendilere minnettarligimizi buradan tekrar sunuyoruz.

Belediyedeki görevlerinde başarilarinin devamını diliyor ve her zaman destekcisi olduğumuzu bildiriyoruz. Yönetim kurulu.

Otobüsler 27.01.2011 tarihinde Küçükçekmece Belediyeinin önünden kalkacaktır. Gelmek isteyenler 0 535 502 87 90 telefona Adil TEMUR beye isimlerini yazdırabilirler.

DİĞER RESİMLER FOTO GALERİSİNDE  (VELİKÖY GECESİ 2011)

Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479