Artvinde Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi

Yürüyen Merdiven Hizmete Girdi

Artvin Belediyesinin Kültür Sokağı projesi kapsamında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için Cumhuriyet Caddesinden, Sabit Osman Avcı Caddesini birleştiren   yürüyen merdiven görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Artvin Belediyesi’nin Seçim vaatlerinden ve 2016 yılı vizyon projelerinden biri olan ‘Yürüyen Merdiven Projesi’  hizmete girdi. Projenin açılışına Artvin Valisi Ömer Doğanay, Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, Projenin Sponsoru AKE Yol Sahibi Sadık Okçu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Artvin  Faal Gazeteciler Derneği Başkanı İsmet Başar, Belediye Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kocatepe: Butik Bir turizm Kenti Olma Yolunda İstekli Adımlarımız Devam Ediyor

Programın ilk kürsüye Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe çıktı. Kocatepe konuşmasında şunları söyledi,” Büyü bir köy olmaktan küçük bir ve butik bir turizm kenti olma yolundaki, ısrarlı inatçı ve istekli adımlarımız bir bir hayata geçirilmesiyle her gün ileriyle atılarak devam ediyor.  İşte yürüyen merdiven konusu bizim 30 Mart seçimlerinde sizlerin talepleri neticesinde seçim vaadi olarak kitapçığa girmiş bir çalışmamız.

“Artvin Belediyesi Yürüyen Merdiven Projesi Sıfır Maliyetle Tamamladı”

İmkanlarımızın kıt olmasına rağmen, şu hizmetin Artvin belediyesine bütçesine maliyeti sıfırdır.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, bizimde çok sevdiğimiz ağabeyimiz, AKE Yol sahibi Sadık Okçu Ağabeyimiz, bize yönlendirdi.  Allah hepsinden razı olsun. Bu daha başlangıç, daha çok açılışlar yapacağız. Hükümetimiz  Arkamızda olduğu müddetçe, İsrafil Ağabeyimiz önümüzde olduğu müddetçe, teşkilatımız tanımızda olduğu müddetçe, Artvinli isteyecek, bizde yapacağız” dedi.

Başkan Kocatepe; Okçu’dan Bir Yürüyen Merdiven Sözü Daha

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe konuşmasının son bölümünde AKE Yol Sahibi Sadık Okçu’dan bir söz daha aldı. Başkan Kocatepe kürsüden Okçu’ya seslenerek, Sadık abi buradan söylüyorum şu 20 metrede yap kurban olayım. Nehri geçtikte derede boğulmayalım” dedi. Kültür Sokak yapacağımız üçüncü caddenin,  Şehit dursun acar caddesine bağlandığı 20 metrelik merdivenleri, inişli çıkışlı olmak üzere yürüyen merdiven sözü yapılması için söz istedi.

Bunun üzerinde bulunduğu yerden kürsüye gelen AKE Yol sahibi Sadık Okçu kürsüye girerek şunları söyledi; Başkan Kocatepe, bunları yaparsak fahri hemşerilik unvanı vereceğini söyledi, İsrafil abimizin, savın valimizin, başkanımızın huzurunda elimizden geleni yapacağının sözünü herkesin huzurunda verdi.Sonrasında söz alan Artvin belediye başkanı yaşana bilir Artvin için çalışmalara devam ediyoruz  diyerek sözlerine tamamladı.

Kışla: Ne Söylüyorsak Samimi Söylüyoruz.

Daha sonra kürsüye Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla çıktı. Kışla konuşmasında, gerçekten Artvin’de yürüyen merdiven önceden söylenseydi hayal derdik. Ben Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’ye, böyle güzel bir eseri Artvin e kazandırdığı için, Kadir Topbaş abimizden de, Sadık bey kardeşimizden de Allah razı olsun.

Sizler çok daha güzel şeylere layıksızın yerel yönetici olmakta,  milletvekili olmakta sizleri temsil etmekte sizlere  hizmet etmeyi gerektiriyor. Elimimizden geldiği kadar sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Ne söylüyorsak samimi söylüyoruz bir siyasi malzeme olarak söylemiyoruz gerçekten o hizmeti yapmak gayretiyle söylüyoruz ve bütün amacımızda gerçekleştirmek onu gerçekleştirmek  onu milletin hizmetine sunmak. Bu vesilelerle rabbim birlik beraberliğimiz kardeşliğimiz muhabbetimizi daim etsin diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Son olarak ise Artvin Valisi Ömer Doğanay konuşmasını yaptı. Vali Doğanay konuşmasında, “İnsan hayatını kolaylaştıran insana hizmet eden bu güzel eseri birlikte açacağız, bu eserin oluşmasında emeği gecen başta  belediye başkanımız milletvekilimiz tüm emeği geçenlere huzurunuzda  teşekkür ediyorum” dedi

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri yürüyen merdivenin açılış kurdelesinin keserek yürüyen merdiveni kullanarak caddenin bir altına inip daha sonra geri çıktılar.

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382