DERNEĞİMİZİN SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Derneğimizin olağan seçimli genel kurulu yapılmak üzere 13 aralık 2015 pazar günü toplanmış yeter çogunluk saglanamadığından  20 aralık 2015 pazar günü Sefaköy de Şavşat derneğinde yeterli çoğunluk aranmaksızın fakat yoğun katılım ile toplantıya başlanılmıştır.
             Açılışı yapmak üzere yönetim adına Dernek başkanı  sayın Adil TEMUR  söz almıştır. Açılış konuşmasından sonra divan heyeti seçimine geçildi.
Divan heyeti başkanlığına  Mubin TORUN , Divan katipliğine   Fahmettin BAHÇA, Divan saymanlığına Yavuz ALTUN   Seçildi.
            Divan başkanlığınca saygı duruşu yapılıp, İstiklal marşımız okunduktan  sonra gündeme geçildi.
            Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap, okundu, müzakere edildi. İbra edildi.
            Tahmini bütçe görüşmesi gündeme alınarak okundu müzakereye açıldı ve kabul edildi.

Yönetim Kuruluna fasıllar arası aktarma yetkisi verildi.  Yönetim kuruluna DERNEK için Yer alınması için oybirliği ile yetki verildi, Yönetim Kuruluna fedarasyonlara üye olma ve iştirak etmesi konusunda yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Derneğin ihtiyaç duyması halinde tahsilat firmalarından üyelerden aidatların alınması hususunda yardım alınması    için yönetime oybirliğiyle yetki verildi. Yönetim kuruluna Şavşat köyleri arasında yapılacak olan turnuvaya katılıp katılmama konusunda sporcularla konuşulup karar verilmesi yetkisi oy birliği ile verildi.

Yönetim Kurulu asil-yedek, Denetim kurulu asıl-yedek seçimine geçildi;

Yönetim Asıl                            Yönetim Yedek
1-  Adil TEMUR                       1-
2- Halil TURAN                        2-
3-  Nurbay ÇETİN                   3-
4-  Halim YİĞİT                       4-
5-  Fuat YÜKSEK                     5-
6-  Atanur IŞIK                       6-
7-  Şentürk KARTAL                7-

Denetim Kurulu Asıl                 Denetim Kurulu Yedek
1-                                          1-
2-                                          2-
3-                                          3-

dan oluşan liste seçildi.

Dilek ve temennilerden sonra gündem maddeleri tamamlandığından Divan başkanınca seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Veliköy Kültür ve dayanışma derneğine seçilen yönetim kurulu kendi aralarında toplanarak görev dağılımı yaptı.

Başkanlığa Halim YİĞİT Başkan yardımcısı Şentürk KARTAL Sayman Nurbay ÇETİN üye Halil TURAN Üye Adil TEMUR Üye Atanur IŞIK üye Fuat YÜKSEK olmuştur.

Yeni yönetim kurulumuza başarılar dileriz.

tebrik     24/12/2015 15:55

Hayırlı uğurlu olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
turgay torun

başarı     24/12/2015 00:39

Hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
turgay torun

Dolar32.486832.6170