SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin olağan genel kurulu yapılmak üzere 15 aralık 2013 pazar günü toplanmış yeter cogunluk saglanamadığından bugün 22 aralık 2013 pazar günü  dernek merkezinde yeterli çoğunluk aranmaksızın toplantıya başlanılmıştır.

Açılışı yapmak üzere yönetim adına Dernek başkanı  sayın Adil TEMUR  söz almıştır. Açılış konuşmasından sonra divan heyeti seçimine geçildi.

Divan heyeti başkanlığına  Yaşar KİRMAN ,Divan katipliğine   Yavuz ALTUN , Divan saymanlığına  Fahmettin BAHÇA   Seçildi.

Divan başkanlığınca saygı duruşu yaptırıldıktan sonra gündeme geçildi.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap, okundu, müzakere edildi. İbra edildi.

Tahmini bütçe görüşmesi gündeme alınarak okundu müzakereye açıldı ve kabul edildi.

Yönetim Kuruluna fasıllar arası aktarma yetkisi verildi. Yönetim Kuruluna fedarasyonlara üye olma ve iştirak etmesi konusunda yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Derneğin ihtiyaç duyması halinde tahsilat firmalarından üyelerden aidatların alınması hususunda yardım alınması    için yönetime oybirliğiyle yetki verildi.

Yönetim Kurulu asil-yedek, Denetim kurulu asıl-yedek seçimine geçildi;

Yönetim Asıl                            Yönetim Yedek

1-  Adil TEMUR                       1-Turgay TORUN

2- Halil TURAN                        2-Temel YAŞAR

3-  Nurbay ÇETİN                   3-Alaattin DEDE

4-  Halim YİĞİT                       4-Savaş YILMAZ

5-  Fuat YÜKSEK                     5-Fahmettin DEDE

6-  Atanur IŞIK                       6-Yalçın YILMAZ

7-  Şentürk KARTAL                7-Eyüp KARTAL

Denetim Kurulu Asıl                 Denetim Kurulu Yedek

1-İbrahim ALİZ                        1-Bahattin DEDE

2-Yavuz ALTUN                        2-Atilla KÜÇÜK

3-Fahmettin BAHÇA                 3-Atilla IŞIK

dan oluşan liste seçildi.

Dilek ve temennilerden sonra gündem maddeleri tamamlandığından Divan başkanınca seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704