ÜYELİRİMİZİN DİKKATİNE

ARTVİN İLİ ŞAVŞAT İLÇESİ VELİKÖY KÜLTÜR KALKINDIRMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI SONUCU

20/01/2019 Tarihinde toplanan yönetim kurulumuz aşağıdaki görüşülen konularla ilgili köylülerimize bilgi verilmesine karar verdi.

1- 2 Şubatta köye kar güreşlerine gitmek için 2 araç ayarlanmıştır. 3, araç için görüşmeler sürmektedir.
2 - 12 ocakta yapmış olduğumuz yemeğin değerlendirmesini yaptık. Gecemize katılan destek veren herkese yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.
3-Telofonlarına mesaj gelmeyen üyelerimiz mobil aidat sistemini kontrol ederek onay vermişseler Turgay Torun'u 0532 291 28 07 arayarak kayıt yaptırsınlar. Elden aidatını veren üyelerde Turgay Torunu arayarak telefonlarını kayıt ettirsinler.
4- Derneğimizin Facebook'taki gurubu ve sayfası burasıdır. Burası sadece Veliköylülerden ve Etkinliklerimizi görmesi açısından dernek başkanlarından oluşmaktadır. Bu gruba önerdiğiniz arkadaşların Veliköylü olmasına dikkat edilmelidir.

Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407